door technische problemen met de kerksite ziet de website er momenteel anders uit dan u gewend bent

Newsflash

Home
Activiteitenoverzicht 2013 - 2014Opgave
Groeigroepen

Elke eerste dinsdag van de maand zijn er in 'De Schakel' de Groeigroepen.

Hoe ziet zo'n avond er uit? Dat gaat als volgt:

 • Om 18:30 uur beginnen we met een gezamenlijke warme maaltijd.
 • Om 19:15 uur houdt om toerbeurt elke Groeigroep een korte presentatie voor de gehele groep. Zo weten we van elkaar wat we doen, en kunnen we elkaar breed informeren en inspireren.
 • Van 19:30 tot 20:45 uur gaan de Groeigroepen uiteen om met elkaar te bezinnen op het eigen onderwerp.
 • Om 20:45 uur komen alle groepen weer bij elkaar, en sluiten we de avond af door met elkaar te zingen en te bidden.
  Iedereen is van harte welkom, gemeentebreed!

We kennen de volgende groei-groepen:

 1. Christen-zijn in deze tijd
  Deze groep zal allerlei thema's gaan bespreken die te maken hebben met de praktijk van het leven van de christen in de huidige cultuur en maatschappij. Coördinator is Allard Overweg, Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  
 2. Christen-vader en zijn gezin
  In deze groep kunnen vaders met elkaar spreken over hun taak en verantwoordelijkheid voor hun gezin, en de uitdagingen, mogelijkheden en knelpunten die ze daarin ervaren. Renko Altelaar is de coördinator, Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , of 06 46248086.
 3. Evangelisatie en het gebruik van "social media" en computer
  In deze tijd is het in de Kerk van belang dat we ons bezinnen op de missionaire taak van de Gemeente en de Gelovige. Daarbij kan het gebruik van de computer en van "social media" van groot belang zijn. Deze groep gaat zich daarop bezinnen. Coördinator is: Jan Willem Hoeve, te bereiken via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  of 06 55182246.
 4. De gaven van de Heilige Geest
  Onlangs is er een boekje uitgekomen van ds. M.M. van Campen over de gaven van de Heilige Geest. Deze groei-groep wil in de komende tijd dit boekje bespreken. Coördinator is Cora Blok, Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  of 06 28204301.
 5. De Heilsorde
  Deze groep gaat zich bezig houden met de leer van het heil: hoe wordt het volbrachte werk van Christus ook voor mij persoonlijk, en wat leert Gods Woord en onze Belijdenissen hierover? Coördinator is ?
 6. De creatiefgroep
  Creatieve ideeën worden geïnventariseerd en met elkaar bekijken we wat we de volgende maand zullen doen.
  Tijdens de bezigheden nemen we een moment om na te denken over een stukje uit 'Het goede leven' van Reinier Sonneveld of uit 'De Crux', Christenen over de kern van hun geloof, redactie Cees Dekker en Reinier Sonneveld.
  Wees welkom! Riet Niesing is coördinator en is te bereiken via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  of via telefoon 038 3762506.

We hopen dat velen ons enthousiasme gaan delen, om zo samen door en voor de Heere te groeien in Geloof, Gemeenschap en Getal. Algehele leiding ligt bij Anneleen van Duinen en ?


Hartelijk aanbevolen!

Foto-impressie

 

Groeigroepen-01.jpg

Groeigroepen-01.jpg

Groeigroepen-01.jpg

Groeigroepen-01.jpg

Groeigroepen-01.jpg

Groeigroepen-01.jpg

Groeigroepen-01.jpg

Groeigroepen-01.jpg

Met dank aan Riet Niesing voor de foto's.