Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com
Home arrow Actueel arrow Kaarten en postzegels voor de zending
NieuwsLaatste kerkbladWeekbriefFoto's
Kaarten en postzegels voor de zending
Als u de kaarten die u met de feestdagen hebt ontvangen wilt opruimen, denk dan aan de zending!

Een recept: Bruikbaar zijn alle onbeschadigde kaarten, met of zonder postzegel. Vooral oudere kaarten zijn welkom. Postzegels hoeft u niet af te scheuren, want een envelop  met postzegel is meer waard. Als u dat het hele jaar doet, hebt u aan het eind een redelijke hoeveelheid postzegels. Dubbele kaarten kunnen op zichzelf waarde hebben, als de voorkant te sparen is. Bijvoorbeeld: kerken, speciale bloemenkaarten, teksten, dieren, bijbelse afbeeldingen rond kerkelijke feesten, afbeeldingen van oude schilderijen, Marjolein Bastin, Anton Pieck, Rien Poortvliet, Rie Kramer, Unicefkaarten, hartjeskaarten ‘voor het kind' (met hartje achterop), Removos (mond en voetschilders), Anne Geddes, Kon. Ned. Reddingsmaatschappij, e.a. Alle andere dubbele kaarten hebben geen waarde. Oude geboortekaartjes kunt u ook inleveren. Gooi geen enveloppen met postzegels los bij de kaarten, maar verpak ze apart. Vindt u het lastig om uit te maken wat je wel of niet kunt inleveren? Lever dan alles maar gewoon in. Er zijn vrijwilligers in het land die regelmatig werk hebben aan het uitzoeken ervan. Bij voorbaat dank voor het meenemen en inleveren van uw kaarten en enveloppen met zegels.

P.S. Ook resten vakantiegeld of euro's brengen geld op voor de zending...

< Vorige   Volgende >