Home arrow Collectemunten
Collectemunten bestellen

Voor het bestellen van collectemunten via internet klik hier .

U kunt in de webshop van SKGCollect aanklikken welke soorten munten u wenst en welke hoeveelheid. Vervolgens kunt u direct uw betaling afhandelen. Dit gaat zoals uzelf uw betalingen via internet van uw eigen bankrekening pleegt te doen. De gelden komen dan automatisch binnen op de centrale rekening 63.58.07.289 van onze gemeente bij de Stichting Kerkelijk Geldbeheer. De bestelde collectemunten zullen wij zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgen waarbij de regel geldt: "Als vóór woensdag besteld is, worden de munten vóór de daarop volgende zondag thuis bezorgd".

Ook kunt u de munten bestellen door een (geel gekleurd) bestelformulier in te vullen dat ligt in de hal van de kerken en deze vervolgens te deponeren in de collectezak . Ook deze bestelde collectemunten worden in de loop van de week bij u thuis afgeleverd.

Naast het bestellen via internet blijft het ook mogelijk de collectemunten op te halen in de Schakel en op het Kerkelijk Bureau. Voor meer informatie klik hier.

Overzicht beschikbare munten

De collectemunten hebben verschillende kleuren die elk een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Ook is elke munt voorzien van een aantal stippen. Zo heeft de groene munt van € 0,50 één stip en de blauwe van € 1,- twee stippen. Dus als u vergeten bent wat de waarde van bijvoorbeeld de grijze munt is dan vermenigvuldigt u het aantal stippen van 4 met € 0,50 en u weet dat de grijze munt € 2,- waarde vertegenwoordigt in de collectezak.

Met nadruk vermelden wij dat de collectemunten alleen maar gebruikt kunnen worden voor collectes. Er kunnen dus geen diensten of producten mee worden betaald en ook niet ingebracht worden als kerkelijke bijdrage en bijdrage aan het solidariteitsfonds.

Onderstaand treft u alle munten nog eens op een rijtje met in de laatste kolom de aanschafprijs van de munten per zakje.

kleur

stippen