Home arrow Wijkindeling
Wijk DorpskerkWijk Vredeskerk/Hoeksteen
Wijken
De Hervormde Gemeente Wezep - Hattemerbroek is opgedeeld in twee wijken.

Wijk Dorpskerk  Wijk Vredeskerk/Hoeksteen

Kerk:
Dorpskerk
Stationsweg 1 Wezep

Predikant:
ds. C. van de Worp

Kerken:
Heidepad 81 Wezep
Leeuwerikstraat 29 Hattemerbroek

Predikant:
ds. Joh. van Holten

Als u wilt weten tot welke wijk u behoort  bekijk dan de onderstaande plattegrond van Wezep door er op te klikken.

Woont u in wijk 1 of 3, dan is dat nu wijk Dorpskerk. Klik dan op wijk Dorpskerk bovenin voor meer informatie.

Zit u in het gebied van Wijk 2 en Wijk 4 dan is dat nu wijk Vredesker/Hoeksteen. Klik dan op Wijk Vredeskerk/Hoeksteen voor meer informatie.

Overschrijving naar een andere wijk

Om -in de kerkorde vastgelegde redenen- bestaat er de mogelijkheid een verzoek tot overschrijving naar een andere (wijk)gemeente in te dienen bij de scriba van de Algemene Kerkenraad.

Hierbij geldt als regel dat overschrijving mogelijk is van wijk Dorpskerk naar wijk Vredeskerk/Hoeksteen of omgekeerd.

Header wijken